dla pracodawców / for employers / Für Arbeitgeber

Skontaktujemy się z Tobą
telefonicznie w ciągu 24h!

Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?


Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

 

Dane zbierane podczas rejestracji zgłoszenia
Zanim będziemy mogli rozpocząć wykonywanie umowy zlecenia, zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące zatrudnienia za granicą.

 

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

 

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

 

Zgoda na przetwarzanie danych

Wypełniając formularz  zgłoszeniowy na stronie internetowej www.ecpodatkowe.pl wyrażasz zgodę na przetwarzanie przez Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z o.o. (dalej Administratora) Twoich danych osobowych w celach marketingowych, w tym na przesyłanie informacji handlowych drogą elektroniczną, w szczególności na potrzeby przygotowania dla Ciebie oferty na odzyskanie podatku. Jednocześnie oświadczasz, że zostałeś poinformowany, iż administratorem Twoich danych osobowych jest Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z o.o. z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą we Wrocławiu (50-559), ul. Świeradowska 75, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej, VI Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS 0000352888, Kapitał zakładowy: 162 000 zł NIP: 888-306-77-67, Regon: 340734569, oraz że udostępnienie danych jest dobrowolne, masz prawo wglądu do treści danych oraz żądania ich poprawienia bądź usunięcia.

 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do przeprowadzenia procedury zwrotu podatku oraz umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu (panelu klienta).

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli przesłałeś zgłoszenie a my rozpoczęliśmy przygotowywać umowę dla Ciebie, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojego zgłoszenia. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zlecenia. Dotyczy to czasu przed i po zawarciu umowy.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Przekazane nam dane osobowe możemy zmienić po otrzymaniu przez Ciebie takiej dyspozycji poprzez e-mail lub listownie. Danych użytych w umowie nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częscią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Więcej o Cookies znajdziesz w Polityce Cookies

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

Kontakt

Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z .o.o, ul. Świeradowska 75, 50-559 Wrocław, Polska.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

 

euro-punkt.pl on Facebook